Brouwerij Ganzenhof logo
Brouwerij Ganzenhof

Brouwerij Ganzenhof

Ambachtelijk bier, authentiek en op maat

Lees meer

Brouwerij Ganzenhof - Nen Trapper

Nen Trapper

Kenmerken

  • Soort: donker blond bier
  • Ingrediënten: water, mout, hop en gist
  • Gisting: hoge gisting met hergisting op fles
  • Alcoholgehalte: 7%
  • Inhoud: 33 cl
  • Schenken: bij 6° à 10°C

Beschrijving

Nen Trapper is een blond artisanaal bier met hergisting op fles. Het is een volmondig bier met een prettig evenwicht tussen moutige, ietwat zoete en fruitige aroma’s met een subtiele bitterheid in de afdronk. De selectie van de mout geeft het speciale aroma en de smaak die zo eigen is aan dit bier. Ondanks zijn alcoholgehalte van 7% is Nen Trapper verrassend fris. Een ideale afsluiter na een (sportieve) inspanning of gewoon als lekker biertje tussendoor

Aanbieding:
Door gebruik van moutsoorten van een andere leverancier is de huidige batch Trapper donkerder dan normaal. Het is nu een amber bier. De smaak is onveranderd maar omdat dit niet de originele kleur van het bier is, geven we bij elke bestelling een korting van 15%. Dit zolang de voorraad strekt.

 

Nen Trapper: ontwikkeld door en voor fietsliefhebbers

Vlaanderen is een land van wielertoeristen. Zeker tijdens het weekend maken zij graag een stop om hun sportieve prestatie te bekronen met een fris biertje. Daarom lanceerde Brouwerij Ganzenhof het donkerblonde bier Nen Trapper. Aan Nen Trapper werd in totaal een kleine twee jaar gesleuteld, tot de juiste verhoudingen werden gevonden: een bier van hoge gisting en 7% alcohol.

Onze andere bieren

Kludde

Ne Scheve Toren

Arthur

Emiel